Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Δωμάτια

Το Γεμελί βρίσκεται εξακόσια μόλις μέτρα από την χώρα του νησιού.

Είναι χτισμένο σε μια έκταση 4,5 στρεμμάτων και περιβάλλεται από ένα μεσογειακό τοπίο γεμάτο ελαιόδεντρα και χώρους πρασίνου. Αποτελείται από 5 σπιτάκια που το καθένα έχει 2 ανεξάρτητα δίκλινα δωμάτια. Η θέα από το κατάλυμα είναι ονειρεμένη, καθώς στα πόδια του απλώνεται η χώρα, το καταγάλανο Αιγαίο και το όρος Άθως. Σε όσους αρέσει να ξυπνούν νωρίς, η Ανατολή του Ηλίου που υψώνεται πάνω από τον Άθωνα είναι μια ώρα μαγική.

Ιδανικό για ζευγάρια.

Το Γεμελί αποτελείται από δίκλινα δωμάτια και είναι ιδανικό για ζευγάρια. Μια οικογένεια με μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να έχει πολύ άνετη διαμονή παίρνοντας δύο διπλανά δίκλινα δωμάτια στο ίδιο σπιτάκι. Για ζευγάρια με ένα μικρό παιδί υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μονού κρεβατιού στο δωμάτιο.

Τοποθεσία

Η Αμμουλιανή βρίσκεται στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής στον κόλπο του Αγίου Όρους και είναι το μοναδικό κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής. Το Γεμελί βρίσκεται χτισμένο στην βόρεια πλευρά του νησιού μόλις 600 μέτρα από την χώρα και σε υψόμετρα 60 μέτρων. Δύο beach bars υπάρχουν κοντά μας βόρεια και ανατολικά σε απόσταση 400 μέτρων αμφότερα. Η μακρινότερη παραλία που είναι η Μεγάλη Άμμος είναι σε απόσταση 4 χιλιομέτρων και η κοντινότερη βρίσκεται στα 400 μέτρα περίπου.

Ώρα αφίξης από 13:00 μ.μ

Ώρα αναχώρησης μέχρι 11:00 π.μ

Παροχές

TV

Καθημερινό σέρβις δωματίων

Ψυγείο και κουζινάκι για παρασκευή πρωινού-καφέ

Κλιματισμός

Wi-Fi

Μεγάλες βεράντες με θέα στη θάλασσα

WC

Δωρεάν ιδιωτικό πάρκινκ

Πιστολάκι μαλλιών

Διπλό κρεβάτι

Γεμελί, Νήσος Αμμουλιανή

Δίκλινα δωμάτια με υπέροχη θέα στην Αμμουλιανή.

Το Γεμελί αποτελείται από δίκλινα δωμάτια και είναι ιδανικό για ζευγάρια. Μια οικογένεια με μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να έχει πολύ άνετη διαμονή παίρνοντας δύο διπλανά δίκλινα δωμάτια στο ίδιο σπιτάκι. Για ζευγάρια με ένα μικρό παιδί υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μονού κρεβατιού στο δωμάτιο.

About Helix

Ball tip biltong pork belly frankfurter shankle jerky leberkas pig kielbasa kay boudin alcatra short loin.

Jowl salami leberkas turkey pork brisket meatball turducken flank bilto porke belly ball tip. pork belly frankf urtane bilto

Latest News

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Image